Disclaimer
[Links] [Literatuur] [Privacy] [Disclaimer] [Contact]

Disclaimer

Ondanks het feit dat er alleen gebruik gemaakt wordt van natuurlijke producten en niet van synthetische conserveringsmiddelen en geur- en kleurstoffen kan het in uitzonderlijke gevallen toch voorkomen dat er allergische reacties optreden.
AroVeda adviseert u daarom altijd een allergie-test te doen en de volgende gebruiksinstructies in acht te nemen.

Aromatherapie is een aanvullende geneeswijze. Zij is niet bedoeld om de reguliere geneeswijze te vervangen. Neem daarom altijd contact op met uw huisarts bij ernstige aandoeningen of indien uw klachten niet verbeteren..

Bij het produceren van de verzorgingsproducten wordt de grootst mogelijke zorg in acht genomen. Er wordt alleen gebruik gemaakt van zuivere grondstoffen die ingekocht worden bij betrouwbare leveranciers die voldoen aan zeer strenge normen. Omdat AroVeda echter de grondstoffen niet zelf produceert kan AroVeda niet aansprakelijk worden gesteld voor eventuele schade ontstaan door foutieve aanlevering van deze grondstoffen. Evenmin kan AroVeda aansprakelijk worden gesteld voor eventuele schade ontstaan door het onjuist gebruik van de producten.

Bij elke aankoop zijn de algemene voorwaarden van toepassing.